zaterdag 24 mei 2008

Zaterdag 24 mei 2008 - "Remember the Magic"

Pin_Jumbo Aan alle mooie liedjes komt een eind, ook aan onze cruise. 15 dagen hebben we geleefd, geslapen, gefeest en gegeten. Het was gewoon een onvergetelijk avontuur. We hebben vrienden gemaakt, we hebben nieuwe dingen geleerd, nieuwe plaatsen bezocht en andere culturen leren kennen. De "Port of Calls" die we hebben bezocht zijn Castaway Cay, Aruba, Acapulco, Puerto Vallarta, Cabo San Lucas en natuurlijk niet vergeten de doortocht door "het Panama Kanaal".

DCL_Route2008

Wat we zeker niet zullen vergeten is de vriendelijkheid, de behulpzaamheid en de hoffelijkheid die we opnieuw hebben mogen ervaren op de "Disney Magic". Ook de professionaliteit van de crew members aan boord van het schip was net zoals onze vorige cruises "excellent".

MinnieMickey

Hopelijk hebben jullie genoten van de verslagen en de fotoreeksen. Het is voor ons en indien jullie nog willen volgen, nog niet gedaan. Morgen komen we aan onze laatste stopplaats "Los Angeles". Hier zullen we nog verblijven tot donderdag en zullen we elke dag nog een verslag en foto's bloggen. De komende week gaan we zoveel mogelijk Disneydomeinen bezoeken en andere bekende plaatsen. Wat? Dat moeten jullie maar lezen en zien. Vanop de "Disney Magic" zeggen we voor de laatste keer "Bedankt en Santé !!"

bedankt

Meeting new friends

Gedurende de reis hebben we veel gepraat met mensen van verschillende landen, reiservaringen uitgewisseld, gelachen en samen genoten van het "Disney" avontuur. Daarom enkele foto's van deze mensen die een deel waren van onze vakantie.

NewFriendscollage

Eten, eten en nog eens eten

Eén ding hadden ze hier in overvloed, namelijk eten. Op den duur kwam het langs je oren er uit. Neen, niet alleen hamburgers, maar ook de fijnste schotels die je maar kon inbeelden. Daarom een overzicht. Oké, de foto's zijn niet zo echt geslaagd, maar we waren echt niet van plan om onze grote camera naar het restaurant mee te sleuren.

Food2collage

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey buurtjes,

Wat een fantastische cruise achter de rug. En ondertussen de vaste grond onder jullie voeten al terug gewoon of waggelen jullie nog van de ene naar de andere plaats? Geniet nog van jullie LA tijd en doe Mickey en zijn vriendjes daar al de groeten van ons.

Groetjes,

Ziggy, Piggy en natuurlijk Yvy