zondag 11 mei 2008

Zondag 11 mei 2008 - "Castaway Cay"

45.jpe Eerst en vooral voor alle moedertjes "Gelukkige Moedertjesdag" vanuit de Bahamas, want hier zijn we momenteel. De eerste aanlegplaats op onze cruise is "Castaway Cay", het private eiland van Disney. Een paradijs met palmbomen, strand, geen zorgen en zon, veel zon.

 

logo_ccay Vanmorgen vroeg uit de veren om het schip te zien aanmeren aan de aanlegplaats en het fantastische raderwerk van personeel, voedingswaren en veel ander materiaal zien draaien om het een onvergetelijke dag te maken. Op het eiland is namelijk niets te vinden buiten enkele personen die het onderhouden.

pirate_mickeyIn "Castaway Cay" is in het water ook een geweldig piratenschip te  bewonderen, namelijk "The Flying Dutchman" die zo uit de film van "Pirates of the Caribbean" komt gevaren. Het is een geweldig monument waar we even tijd hebben genomen om enkele foto's te maken.

Dan was het tijd om een ritje te gaan fietsen rond het eiland, waar we verschillende stops en mooie zichten hadden op de oceaan. Na onze inspanning, tijd voor de BBQ en daarna een duik in de oceaan om te verfrissen, want de zon begon te branden. Later op de namiddag hebben we nog een fietstocht gedaan, maar dan op het water. Zo konden we de "Flying Duthman" nog eens van dichtbij bekijken.

Om 17 u werden we weer aan boord verwacht, zodat het schip ons naar de volgende bestemming kan brengen, Aruba. Vooraleer we daar zijn zullen we eerst 2 volledige dagen op zee zijn. Tijd om het schip van binnen en buiten te leren kennen.

Zoals gewoonlijk, klik op de collage voor de foto's.

CastawayCayCollage

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Sally & Peter,

Na even (behoorlijk) uitgewaaid te zijn in Zeeland zijn we weer helemaal terug in het Walikse!
Intussen zijn jullie weer een hele reis begonnen, zo te lezen al lekker verkoelend!! Hier in Nederland is het momenteel behoorlijk warm!!
Wij wensen jullie bij deze nog een hele fijne vakantie met vele mooie dingen!! We zien jullie graag terug rond eind juni!!!

Groetjes, Ad, Marianne, Martijn en Jeroen van den Berk