donderdag 29 mei 2008

Woensdag 28 mei 2008 - "Indy"

LA200804003 Vanmorgen een wijziging van de planning gedaan. Vandaag hebben we gekozen voor een rustig dagje shoppen en rondkuieren, met als afsluiter een film.

Onze eerste bestemming was de "Ron Jon Surf Shop", voor ons een bekende winkel waar we graag in rondhangen. In dat shopping center zagen we ook cinemazalen, daarom besloten we om 's avonds terug te komen voor de film "Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull".

Indy

Onze volgende halte was een verplichting, namelijk "Universal City Walk Hollywood", voor het Hard Rock Café natuurlijk. Hier hadden we meer succes met de pin, Walter.

LA200804005 Op de City Walk is niet alleen HRC, maar ook vele andere toffe plaatsen, zoals "Bubba Gump", "Harley Davidson", "Fossil", "Ambercrombie", "Ben and Jerry's", ... Natuurlijk ook de inkom van het bekende "Universal Studios". Dit zijn we echter niet gaan bezoeken, misschien staat dit op onze planning tijdens één van de volgende reizen.

LA200804001 Vanaf de parking hebben we een geweldig zicht gehad over enkel opnameplaatsen waar je langs komt tijdens een bezoek aan het park. Dus de foto van het neergestorte vliegtuig is niet echt. In de verte zagen we ook de bekende gebouwen van Warner Bros.

Tijd voor de film "Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull". Deze is een waardig vervolg op de drie vorige, al gaat het er soms vergezocht aan toe. De beelden zijn spectaculair en Indy is natuurlijk weer de goeie die na honderd vuistslagen en tweehonderd kogels nog steeds rondloopt als een jong veulen.

Foto's van de dag

LA200804collage

Speciaal voor Ellen

goofhead09De plicht van een "Peter" is er voor te zorgen dat het Petekind goed studeert, leert op eigen benen te staan en er voor te zorgen dat ze op het rechte pad blijft. Als dat allemaal goed verloopt, dan is de "Peter" zijn taak geslaagd. Oh ja, hij moet ook "heel veel geven"en daarmee bedoel ik natuurlijk "liefde en vriendschap", goed hé. 

Van die andere zaken heb ik niets teruggevonden in de handleiding. Misschien dat jij later nonkel Peter en tante Sally eens meeneemt op onze oude dag ? Goed idee hé !

Geen opmerkingen: